Akcije

UPIK Dunav već godinu dana unazad vrši prikupljanje čepova, kako bi uspeli da nabavimo invalidska kolica za pomoć našim članovima. Na najboljem smo putu da to i ostvarimo. Pomozite i vi svojim učešćem u našoj akciji koja traje… Hvala

***

14.04.2020. Obezbedjeno 34 porodice invalida. Isporučena kisela pavlaka i jogurt. Hvala svima koji su učestvovali u dostavljanju.

***

09.04.2020. Podela hrane. I pored teškoća sa prevozom izvršena je raspodela primljene količine za 32 osobe. Zahvalni Željku i Dubravki .

***

Nedelja 29.03-04.04.2020. (restore tag) Isporučena velika količina mleka, sireva, jogurta, krompira i pirinča. Obezbedjeno 30 porodica invalida naših članova. U radu učestvovala i prevoz obezbedila Božica Kajganić i Željko Petronijević. U pomoći je takodje učestvovala i Dubravka Gajić Petronijević. Uslovi za rad su i dalje pod merama zaštite od COVID-19.

***

Hvala na pomoći i istrajnosti i hvala Božici, Željku i Dubravki.

Nedelja 22-28.03.2020 (restore tag) Zahvaljujući našim prijateljima i saradnicima ove nedelje, izvršena je podela sokova i paketa sa grickalicama. U akciji učestvovali svi mobilni članovi. Obezbedjeno 22 porodice invalida. Uslovi za rad su i dalje pod merama zaštite od COVID-19.

Zahvaljujemo se svima na dobrodošloj pomoći.

***

01.02.2020 (restore tag)  U subotu su se članovi i prijatelji udruženja okupili kako bi uredili i očistili prostorije Upik Dunava. Akcija je trajala od 11 č. do 18 č. Svima nam je zadovoljstvo da boravimo u uredjenom prostoru.

Zahvaljujemo se svim članovima koji su učestvovali u akciji na nesebičnoj pomoći.

***